Wie is stoombad.nl®

Kwaliteit voorop

Ons bouwbedrijf kan desgewenst de gehele realisatie op zich nemen.

Eeuwenoude technieken

Eeuwenoude technieken om goede gezondheid te stimuleren.

Ervaring

Jarenlange ervaring in interieurarchitectuur en productontwerp

Stoombad.nl® ontwikkelt en bouwt bouwkundige stoombaden

Wie zijn wij?

Stoombad.nl® ontwikkelt en bouwt bouwkundige (betegelde) stoombaden in privé woningen, hotels, schoonheidssalons, recreatieparken, enz. Het ontwerp en de uiteindelijke realisatie wordt als totaalconcept aangeboden en in eigen beheer uitgevoerd. Een totaalpakket heeft veel voordelen en wordt door klanten als prettig ervaren. Gedurende het hele project heeft u slechts één aanspreekpunt, waardoor de lijnen heel kort zijn. Uw wensen kunnen hierdoor direct worden uitgevoerd. Ieder gewenst formaat en afmeting van een stoombad is mogelijk, waardoor u, in samenspraak met Stoombad.nl®, uw persoonlijk ontwerp voor uw stoombad kunt creëren.
Dit maakt uw stoombad in alle opzichten uniek. Dit in tegenstelling tot de gewone prefab of acryl stoomcabine. De bekleding van de wanden worden voornamelijk uitgevoerd in glasmozaïek, keramische tegels, natuursteen of watervast pleisterwerk. Onze opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, architecten, hotels en bouwbedrijven. De afgelopen jaren hebben wij veel onderzoek en productontwikkeling gedaan. Een stoombad, geheel op maat gemaakt door Stoombad.nl®, is daarom bij ons in goede handen.

Onlangs hebben wij ook eigen zitligbanken ontwikkeld en bij cliënten gemonteerd. De reacties zijn zeer positief. Referenties van al gerealiseerde stoombaden zijn bij ons op te vragen, enkele staan op deze site gepubliceerd.

Bezoek op afspraak
OF

Mail ons: Info@stoombad.nl

Scroll naar boven